Exposició Argentona Absent

Quotidianitat transformada i oblidada.

 Jornades esdevingudes a ritme pausat reemplaçades per la fugacitat present.

 Imatges que ens aboquen  a una Argentona absent.

Amb motiu de la Segona Setmana de la Memòria Històrica,  l’Arxiu Històric i Municipal d’Argentona Jaume Clavell i Nogueras, amb la col·laboració de l’Arxiu Alfons Güell, ens presenta un recull fotogràfic on l’eix transversal és la visibilitat i recuperació de l'empremta esvaïda d’edificis, indrets i elements del dia a dia dels argentonins a la primera meitat del segle XX. El safareig on les rentadores treballaven i parlaven, les feixes de vinyes arrenglerades al paisatge transformat per l’agricultura, el lleure en espais bucòlics com el Llac de Can Ferraters o la Font Picant, o la vida marcada per la comunicació amb Mataró  a través del Tramvia són, entre d’altres, retrats d’una època.

L’exposició fotogràfica Argentona Absent  serà presentada per en Lluís Serra, gran coneixedor i divulgador de la història i cultura local, el dia 8 de juliol a les 20 h. a la sala d’exposicions de la Casa Gòtica.