L'OPC participa al CnADe

Els dies 4 i 5 de febrer es va celebrar a la ciutat de Leganés el Congreso Nacional de Archivo y documento electrònico (CnADe) amb presència de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu del congrés era intercanviar coneixements, experiències i opinions sobre com ha d'afrontar  les administracions públiques la transformació cap el món digital i que ha de tenir com a protagonista l’arxiu i el document electrònic. En la trobada han participat els responsables polític, tècnics i jurídics de l’administració pública, així com als responsables de les empreses de software, de hardware, de consultoria i assessorament.  

L’Oficina de Patrimoni Cultural va presentat la ponència: Construyendo el final del cicló de vida del documento, on es fa un repàs de les einesnecessàries per afrontar la gestió electrònica dels documents i de l’arxiu electrònic, i que ja són públiques,  i el disseny de la metodologia  per poder finalitzar el cicle de vida del document. També es va  fer referència al context de col·laboració transversal entre diverses oficines de la Diputació de Barcelona que han participat, com són l’Oficina de Patrimoni Cultural, el Gabinet d’Innovació Digital i l’Oficina Tècnica de Sistemes d'Informació Municipals.

1
Temes:
Exposicions