Arxiu Municipal de Montornès del Vallès

Montornès del Vallès retorna documentació a Vallromanes

El passat dia 9 d’octubre va tenir lloc l’acte de retorn de documentació històrica pertanyent al municipi de Vallromanes custodiada a l’arxiu municipal de Montornès del Vallès.

Films de casa. Una activitat a Montornès del Vallès per celebrar el Dia Internacional dels Arxius

L'Arxiu Municipal de Montornès se suma a la celebració del Dia Internacional dels Arxius amb una sessió matinal que permetrà conèixer els documents fílmics ingressats durant els darrers anys. Es tracta de pel·lícules de curta durada amb imatges del Montornès d'entre els anys 50 i 80 del segle XX. El visionat es complementa amb un taller en què es podrà conversar sobre les imatges i aportar dades que serveixin per identificar dates, persones i espais.

Primer taller “Amics de l’Arxiu” a Montornès del Vallès

L’Arxiu Municipal ha organitzat el primer taller “Amics de l’Arxiu” coincidint amb la celebració, el 9 de juny, del Dia Internacional dels Arxius.

El taller ha estat dedicat a imatges antigues del municipi que es conserven en format de targeta postal.

Aquest Sant Jordi s'ha presentat el dietari "Retrats del Montornès que ja no hi és. Indrets desapareguts"

Ja es pot trobar a les llibreries de Montornès el dietari que transporta el lector cap a divuit indrets desapareguts del poble. Es tracta d’un recull de làmines amb il·lustracions i textos descriptius d’espais que ja no existeixen o que actualment tenen una fesomia ben diferent. La carpeta es ven al preu de 13 euros.