DIAC17

Nova exposició virtual amb vídeo dels arxivers itinerants de la Xarxa d'Arxius Municipals

En el marc del Dia Internacional dels Arxius, avui 9 de juny, des del Programa de Manteniment de la Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona us proposem la mostra virtual “1936-1939: Uns altres refugiats", en què es visualitzen 144 documents procedents de 41 arxius d'ajuntaments de municipis menors de 10.000 habitants, gestionats pels arxivers itinerants.

L'Arxiu Municipal de l'Hospitalet celebra el Dia Internacional dels Arxius

Visita guiada a l'Arxiu. Dia 9 de juny, a les 12h.. (durada 1h. i un màxim de 25 persones). Reserves fins el 8 de juny trucant al telèfon 934032910 o per e.mail: arxiu@l-h.cat (donant el nom complert i un telèfon de contacte). Lloc: carrer Cobalt 57.

Mostra de documents a l'Harmonia-Espai d'Art. Lloc: Plaça Josep Bordonau Balaguer 6.

Horari de visites: de dilluns a divendres de 10h a 13h. i de 17h a 20h. i dissabtes i diumenges d'11h. a 14h.

La mostra romandrà oberta del 9 de juny al 2 de juliol

Films de casa. Una activitat a Montornès del Vallès per celebrar el Dia Internacional dels Arxius

L'Arxiu Municipal de Montornès se suma a la celebració del Dia Internacional dels Arxius amb una sessió matinal que permetrà conèixer els documents fílmics ingressats durant els darrers anys. Es tracta de pel·lícules de curta durada amb imatges del Montornès d'entre els anys 50 i 80 del segle XX. El visionat es complementa amb un taller en què es podrà conversar sobre les imatges i aportar dades que serveixin per identificar dates, persones i espais.