Hi havia una vegada el Prat

Divendres 20 de setembre es va inaugurar al Cèntric Espai Cultural l'exposició "HI HAVIA UNA VEGADA EL PRAT".

Hi ha moltes maneres d'explicar la història i moltes lectures diferents. Aquesta exposició us proposa acostar-vos a la història del Prat a través dels dibuixos de l'artista pratenca Montse Mayol. De la mà del Pau i la Marina, els protagonistes del nostre relat, la canalla s'introduirà amb ells a la descoberta de la història del Prat.

Petits i grans podrem gaudir a través de les pròpies filmacions de la Montse Mayol de tot el procés creatiu del conte, passant del full en blanc a la creació dels personatges i els entorns que els envolten.

Alguns elements repartits per la sala ens permetran experimentar i jugar amb elements identificatius del Prat. D'aquesta manera els nens i les nenes del Prat coneixeran la història de la ciutat on viuen amb una visió més divertida.

L'exposició s'acompanya de l'edició d'un conte.

1 comentari

Vilamala Salvans, Jordi

Interessant adjuntar-hi un video.

Jordi