L'Arxiu Municipal de Granollers commemora el Dia del Patrimoni Audiovisual amb una tertúlia i la projecció d'un curtmetratge

“Els cinemes de Granollers dels anys 50 als 70” és el títol de la segona de Les tertúlies de l'Arxiu, que tindrà lloc dimarts 22 d'octubre, a les 17 h, a l'Arxiu Municipal de Granollers, amb el testimoni de Jordi Riba i Torelló. Aquest granollerí és un gran aficionat al cinema i ha estat vinculat a diverses entitats culturals de Granollers i, professionalment, durant anys, a mitjans de comunicació d'aquesta ciutat i, també, d'abast català, de França i dels Estats Units. Amb aquesta tertúlia, iniciem els actes d'enguany per commemorar el Dia Internacional del Patrimoni Audiovisual a la capital del Vallès Oriental.

Aquesta programació continuarà els dies 25 i 27 d'octubre, al Centre Cultural de Granollers, amb la projecció del curt Oh Granollers! al principi de cada sessió del Cineclub: divendres, dia 25, a les 19 i a les 22 hores i, diumenge, 27, a les 19 h, amb la col·laboració de l'Associació Cultural de Granollers. Oh Granollers! és una producció dels fons de l'Arxiu Municipal de Granollers de l'any 1972, dirigida per Jordi Mauri, en blanc i negre i de 8'54” de durada. Amb projeccions com aquesta, volem contribuir a recordar o bé, a descobrir el Granollers d'abans, per mitjà de la producció de cineastes amateurs de la ciutat que hi han donat les seves pel·lícules.