Documents

Fons de l'Ajuntament de Fogars de la Selva

- ÀREA D'IDENTIFICACIÓ

1.1. Codi de referència

08082.101.00.00.00.00.

1.2. Nivell de descripció

Fons

Fons Ajuntament de La Quar

1- ÀREA D'IDENTIFICACIÓ

escut del municipi

1.1. Codi de referència

08176.101.00.00.00.00.

1.2. Nivell de descripció

Arxiu Municipal de La Quar

El Servei d’Arxiu Municipal de La Quar és el servei de l'ajuntament destinat a l’organització, classificació, conservació i difusió del patrimoni documental local. El servei gestiona els documents que provenen de les oficines municipals i són d’utilitat per a l’administració municipal i per garantir els drets dels ciutadans, els documents de conservació permanent, i fons i col·leccions de particulars, entitats i organismes vinculats al municipi de La Quar.

Fons Ajuntament d'Orpí

1- ÀREA D'IDENTIFICACIÓ


 

1.1. Codi de referència

080152.101.00.00.00.00.

1.2. Nivell de descripció

Fons

Arxiu municipal d'Orpí

El Servei d’Arxiu Municipal d’Orpí  és el servei de l'ajuntament destinat a l’organització, classificació, conservació i difusió del patrimoni documental local. El servei gestiona els documents que provenen de les oficines municipals i són d’utilitat per a l’administració municipal i per garantir els drets dels ciutadans, els documents de conservació permanent, i fons i col·leccions de particulars, entitats i organismes vinculats al municipi d’Orpí. L´Arxiu Municipal d’Orpí forma part de la Xarxa d’Arxius Municipals (XAM) de la Diputació de Barcelona des de l’any 2014.

Orpí

Els fitxers adjunts d'aquest document donen informació sobre els instruments de descripció (quadre de classificació, inventari-catàleg) dels fons documentals que es conserven a l'Arxiu Municipal d'Orpí.

2

Masnou, el

Els fitxers adjunts d'aquest document donen informació sobre els instruments de gestio documental (quadre de classificació, inventari-catàleg i registre d'eliminacions de documentació) dels fons documentals que es conserven a l'Arxiu Municipal del Masnou.

Per més informació podeu consultar el contingut que apareix a la wiki de l'arxiu.

20

Arxiu Municipal del Masnou

L'Arxiu Municipal del Masnou és el servei de l'ajuntament destinat a l’organització, classificació, conservació i difusió del patrimoni documental local. El servei gestiona els documents que provenen de les oficines municipals i són d’utilitat per a l’administració municipal i per garantir els drets dels ciutadans, els documents de conservació permanent, i fons i col·leccions de particulars, entitats i organismes vinculats a la vila del Masnou.

Ajuntament de Mura

 

1- ÀREA D'IDENTIFICACIÓ

1.1. Codi de referència

08139.101.00.00.00.00.

Arxiu Municipal de Mura

Arxius municipals digitals