L'ARXIU MUNICIPAL DE VILADECANS PRESENTA EN LÍNIA LES SÈRIES HISTÒRIQUES DE PROJECTES D'URBANITZACIÓ I LLICÈNCIES D'OBRES

L'Arxiu Municipal de Viladecans presenta en línia dues de les sèries de més consulta i més continuïtat en el temps. Concretament, els expedients històrics de Projectes d'Urbanització (1873-1962) i els plànols de Llicències d'Obres (1862-1920). Totes elles procedents del fons de l'Ajuntament de Viladecans. 

Podreu accedir a aquesta documentació des de l'apartat del web muncipal https://www.viladecans.cat/ca/consulta-en-linia-de-documents-historics des d'on trobareu els enllaços al web https://patrimoni.viladecans.cat/fotoweb. És aquí on podreu consultar la documentació digitalitzada, la gran majoria realitzada a partir del programa de digitalització de la Xarxa d'Arxius Municipals impulsada des de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona. 

Us passem també enllaç cap un video penjat a Youtube on s'explica la feina de digitalització, descripció i difusió del patrimoni documental que portem a terme, pel que a fa a les dues sèries citades.

See video

Aquesta difusió es fa en el marc dels actes commemoratius del Dia Internacional dels Arxius, 2021.