Sant Boi de Llobregat: La nevada de 1962 i d'altres notícies meteo

Al bloc que, de forma conjunta, realitzem amb el Museu de Sant Boi de Llobregat també podeu accedir a tota una col·lecció d'articles, contemporanis i més recents, sobre la la famosa "Nevada de Nadal de 1962" que, com sabeu, va afectar a bona part del país. A més, a la nostra pàgina Facebook hi trobareu un àlbum fotogràfic -en constant creixement- sobre l'impacte d'aquella nevada (no cal tenir compte per poder visionar-lo).
També hi trobareu d'altres col·laboracions relacionades amb episodis meteorològics d'importància, acompanyades d'interessants i curioses fotografies conservades en aquest Arxiu Històric Municipal.
Desitgem que siguin del vostre grat i restem a la vostra disposició.

Carles Serret i Bernús

Responsable de l'AHMSBL