La Xarxa d'Arxius Municipals es presenta a Interacció

El proper dijous 9 de maig des de l'Oficina de Patrimoni Cultural presentem la Xarxa d'Arxius Municipals i les seves actuacions de 2012 en relació al Programa de Manteniment i la Central de Serveis Tècnics a les Jornades Interacció 2013, a les 11:30 h. a l'Espai Obert, primera planta del Pati Manning, carrer Montalegre 7, de Barcelona.

Per primera vegada la Xarxa d'Arxius Municipals serà present en aquestes jornades organitzades pels companys del Centre d'Estudis i Recursos Culturals que se celebren des de l'any 1984 i que s'han consolidat com el punt de trobada biennal entre els responsables i professionals de la cultura, essent un referent de debat i aportació d'idees en aquest àmbit.

Podeu veure el programa: http://interaccio.diba.cat/.

1
Grups de treball:
Arxivers de manteniment