Nova web de l'Arxiu Municipal de Castellbisbal

Bon dia,

Us comparteixo la nova web de l'Ajuntament de Castellbisbal, que forma part de la web general de l'Ajuntment. L'objectiu és que sigui útil i visual. Poc a poc l'estem omplint de continguts. En tot cas com a novetat incorporem el Quadre de Fons, Descripció a nivell de fons i Quadre de classificació del fons municipal, els tràmits que pot fer els ciutadans o empreses per sol·licitar la consulta de documents i dos apartat de divulgació sobre els fons de l'Arxiu.

http://www.castellbisbal.cat/el-municipi-per-temes/arxiu-municipal/

Espero us agradi!

2 comentaris

Membre inactiu

Molt bona feina, Isaac. Força contingut, ben distribuit i de manera molt clara. Una web que denota la feinada que es fa l'Arxiu Municipal de Castellbisbal.

Vilamala Salvans, Jordi

Estic amb el Jaume: web clara, atractiva, ben estructurada. Moltes felicitats.