Destacats

Continuem publicant els instruments de descripció dels arxius municipals de la Xarxa d’Arxius Municipals en dades obertes

Al portal de dades obertes de la Diputació de Barcelona seguim publicant els instruments de descripció dels arxius municipals adherits al Programa de Manteniment de la Xarxa d’Arxius Municipals, coordinada per l’Oficina de Patrimoni Cultural.

Actualitzem els instruments de descripció de l’Arxiu Municipal de Castellcir

A partir d’avui, ja es troben actualitzats els instruments de descripció de l'Arxiu Municipal de Castellcir a la Comunitat Virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural (OPC) de la Diputació de Barcelona.

Actualitzem els instruments de descripció de l’Arxiu Municipal de Collsuspina

A partir d’avui, ja es troben actualitzats els instruments de descripció de l'Arxiu Municipal de Collsuspina a la Comunitat Virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural (OPC) de la Diputació de Barcelona.

Actualitzem els instruments de descripció de l’Arxiu Municipal de Santa Maria d’Oló

A partir d’avui, ja es troben publicats els instruments de descripció de l'Arxiu Municipal de Santa Maria d’Oló a la Comunitat Virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural (OPC) de la Diputació de Barcelona.

L’Arxiu Municipal del Pont de Vilomara i Rocafort rep la donació de l’Avantprojecte per l’abastiment d’aigües al Pont de Vilomara

L’Arxiu Municipal del Pont de Vilomara i Rocafort ha rebut la donació d’un llibret amb l’avantprojecte de la portada d’aigües al nucli urbà del Pont de Vilomara, realitzat el 1922.

La donació, realitzada pel senyor Esteve Closas Sánchez, consta d’un llibret de reduïdes dimensions, mida DIN A5, conformat per folis plegats pel mig i fixats mitjançant grapes. En el document hi consta informació tècnica i econòmica per la portada d’aigües al nucli urbà, incloses les fàbriques tèxtils.

Finalitza la intervenció d’actualització a l’Arxiu Municipal de Sant Llorenç Savall

El passat mes de febrer, va finalitzar a l’Arxiu Municipal de Sant Llorenç Savall l’actualització de l’organització del fons municipal, dividida en dues intervencions diferents.

La col·laboració entre la Biblioteca Municipal i l’Arxiu Municipal de Santa Maria de Palautordera facilita la publicació de programes de la festa major i butlletins municipals a Trencadís

A principis de març, la Biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera va publicar al catàleg Trencadís la digitalització dels programes de les dues festes majors de Santa Maria de Palautordera: Sant Proget (1981 – 2006) i l’

Actualitzem els instruments de descripció de l’Arxiu Municipal d'Oristà

A partir d’avui, ja es troben publicats els instruments de descripció de l’Arxiu Municipal d'Oristà a la Comunitat Virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural (OPC) de la Diputació de Barcelona.

Actualitzem els instruments de descripció de l’arxiu municipal de Castellar del Riu

A partir d’avui, ja són disponibles a la xarxa els instruments de descripció actualitzats de l’arxiu municipal de Castellar del Riu. Aquests es troben a la Comunitat Virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural (OPC) de la Diputació de Barcelona.

Actualitzem els instruments de descripció de l’Arxiu Municipal de l'Estany

A partir d’avui, ja es troben publicats els instruments de descripció de l’Arxiu Municipal de l'Estany a la Comunitat Virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural (OPC) de la Diputació de Barcelona.