Exposició sobre patrimoni arquitectònic racionalista

Bon dia, 

Us presento l'exposició "La dissort del Racionalisme" que hem elaborat en col·laboració entre el servei de cultura i l'arxiu municipal de Cerdanyola  i que ha comptat amb el recolzament econòmic de l'OPC.

A partir dels projectes de les llicències d'obra i d'enderroc del fons municipal hem pogut recuperar i seguir l'evolució del patrimoni arquitectònic racionalista local, gairebé desconegut i pràcticament invisible.

Es pot visitar sencera fins a finals de febrer al Museu d'Art de Cerdanyola.

El dia 3 a les 19.30h hi haurà una taula rodona.

Video de presentació:  

Web del Museu d'Art:  http://www.cerdanyola.cat/webapps/web/continguts_portal/menu_principal/ajuntament/equipaments_comunitaris/equipaments_cultural/Museus/Museu_art_cerdanyola/Contacte/Museu_art_Cerdanyola.html

Cordialment,