L’Arxiu Municipal de Llinars participa al llibre Llinars del Vallès desaparegut

El Castell Nou acollirà  demà, dimecres dia 20 d’abril, l’acte de presentació del llibre Llinars del  Vallès desaparegut dins de la col·lecció Catalunya desapareguda de l’Editorial Efados, on ha participat activament l’ajuntament a través de l’Arxiu Municipal.

El llibre és una selecció d’imatges, en part inèdites, del Llinars històric. És un recorregut visual en blanc i negre, que recull la transformació i el creixement que ha viscut el poble i les vivències quotidianes dels seus habitants.

Els autors són Àngels Caselles, llicenciada en història per la UAB, Germà Morlans, llicenciat en medicina i regidor de Cultura a la legislatura de 1991, i Albert Gómez, tècnic auxiliar de l’Arxiu Municipal de Llinars del Vallès, arxiu que forma part de la XAM de la Diputació de Barcelona des de l’any 2005.