Sora estrena nou equipament d'arxiu

L'Ajuntament de Sora va inaugurar l'1 de juliol l'antic edifici de la rectoria de Sora, de 727 m² repartits en tres plantes, com a nova seu de l'Ajuntament. Les obres, fetes en diverses fases, es van començar el setembre del 2010 i han costat uns 800.000 euros.

Dins d'aquest nou equipament hi ha el dipòsit d'arxiu que ha quedat perfectament condicionat per a les funcions que ha de desenvolupar. El fons de l'Ajuntament de Sora es va organitzar per part de l'Oficina de Patrimoni Cultural a finals de l'any 1997 i forma part dels arxius del Programa de Manteniment de la Diputació de Barcelona des de l'any 2005.

Podeu veure trobar més informació sobre els fons custodiats a Sora i els intruments de descripció a: http://xam.diba.cat/wiki/arxiu-municipal-de-sora