Els treballs de digitalització entren en l’últim mes

Els treballs de la desena convocatòria del programa de Digitalització d’Actes municipals del Programa de Manteniment d’arxius de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona entre en l’últim mes de treballs als arxius.

Ara és el torn de municipis del Penedès. La setmana passada l’empresa Artyplan va acabar els treballs de Cabrera d’Anoia i de Vallbona d’Anoia, amb la qual cosa es dona per acabada la comarca de l’Anoia. Aquesta setmana s’ha començat la digitalització a Pacs del Penedès i a Sant Cugat Sesgarrigues.

Aquesta desena convocatòria del programa de Digitalització d’Actes municipals és la més important, tant pel volum d’actes a digitalitzar com pel nombre de municipis participants. En total participen 79 Ajuntaments del Programa de Manteniment amb un total de 568.000 cares a digitalitzar i 10 Ajuntaments de la Central de Serveis Tècnics amb un total de 98.000 cares. La inversió total de la contractació d’aquest Programa de 2016 és de mes de 146.000 €.

1
Etiquetes:
Digitalització