La Setmana de la Mobilitat Sostenible de Súria, el documents per l'ODS Ciutats i Comunitats Sostenibles

El document escollit per a la secció  Docs XAM Agenda 2030 del mes de gener és una fotografia de la la campanya “A l’escola hi vaig a peu”, campanya inclosa dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible de Súria, que pretén promoure els desplaçaments a peu cap als centres escolars. Vinculem la imatge a l’objectiu 11 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible: “Aconseguir que les ciutats i els assentaments humans siguin inclusius, segurs, resilients i sostenibles”.

Sens cap mena de dubte, una adequada gestió del trànsit i la potenciació dels desplaçaments a peu són elements bàsics per fer de les nostres ciutats espais més agradables i sostenibles, assolint així l'objectiu marcat. La imatge ens mostra com els infants fan el seu camí cap a l’escola amb el bus Ecopeu (un autobús simbòlic de cartró per promoure els desplaçaments a peu fins als centres escolars). Durant el trajecte, els infants posen “multes simbòliques” als cotxes que troben que no estan correctament estacionats o que infringeixen alguna normativa.

Podeu veure el document sencer i el seu context a la secció Docs XAM Agenda 2030 a l’ODS 11 - Ciutats i Comunitats Sostenibles.

1
Temes:
Exposicions
1
Grups de treball:
Arxivers de manteniment