Montmeló

L’ARXIU MUNICIPAL DE MONTMELÓ REP 40 FOTOGRAFIES I 20 DOCUMENTS DURANT L’ANY 2021

Gràcies a les donacions de particulars, l’Arxiu Municipal de Montmeló ha incorporat al seu fons municipal unes quaranta fotografies i 20 documents, durant l’any 2021. Les fotografies són en suport paper, en blanc i negre i en color, i daten des dels anys 30 fins als 90. Pel que respecte als documents, la majoria són números de butlletins i publicacions locals que van des de 1945 fins a 2013, com ara El Mirall i el Crónica de Montmeló i la Revista Portaveu, entre d’altres.

LA HISTÒRIA DE L’ANTIGA FÀBRICA CUCURNY DE MONTMELÓ A LES JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI

Amb motiu de la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni, des del Museu i l’Arxiu Municipal de Montmeló s’han organitzat un seguit d’activitats per donar a conèixer el que va suposar la instal·lació de la fàbrica Cucurny pel municipi. L’acte tindrà lloc aquest dissabte a les 11:00 del matí a la plaça de la Constitució, més coneguda com a Pl. de la Cucurny, on hi havia estat ubicada.

Iniciativa de l'ajuntament de Montmeló: Testimoniem la pandèmia

El Museu i l’Arxiu Municipal de l’Ajuntament de Montmeló fan una crida a la ciutadania perquè facin arribar tota mena d’evidències documentals sobre aquest moment excepcional que estem vivint que permetran  preservar i entendre millor els efectes actuals a les generacions futures.