Les fotografies de l’Exposició “50è aniversari de la nevada de 1962 a la Roca del Vallès” ara per Internet

A finals de l’any passat, seguint la iniciativa dels veïns, l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Roca del Vallès va organitzar una exposició per commemorar el 50è aniversari de la gran nevada de 1962. Aprofitant la Festa Major d'estiu, es va fer una crida perquè tothom que tingués fotografies ens les fes arribar per tal de ser digitalitzades i retornades als seus propietaris. El 29 de novembre va tenir lloc la inauguració de l’exposició “50è Aniversari de la nevada a la Roca del Vallès” que fins el 12 de gener es va poder visitar al Centre Cultural de la Roca.

Un cop finalitzada, l’Arxiu municipal les ha posat  a la vostra disposició, per les persones que no van poder veure-les i per qui vulgui tornar a gaudir-ne, a l’enllaç:  http://goo.gl/Peolw