L'Arxiu Municipal de Viladecans presenta la publicació "El Barri de Sales. Història, urbanisme i veïnatge"

En el marc de la nostra Festa Major d'Hivern, l'Arxiu Municipal de Viladecans presentarà, al casal del Barri de Sales, el proper diumenge 21 de gener de 2024, la publicació El Barri de Sales, història urbanisme i veïnatge, fruit de la recerca documental i oral d'aquest barri de la ciutat que l'any passat va celebrar 100 anys. La monografia vol esdevenir el primer volum d'una col·lecció que neix amb voluntat de difondre i posar en valor la trajectòria de cadascun dels barris de Viladecans. La presentació de la publicació es complementarà amb la descoberta d'un espai fix de memòria del barri que se situarà en la plaça de la Diversitat.  

Podreu consultar la versió digital d'aquesta publicació en aquest enllaç:

https://patrimoni.viladecans.cat/fotoweb/archives/5004-Publicacions/Publ...