Fòrum de la comunitat

Fòrum general de la Comunitat

Fòrum sobre Ordre Ministerial referent a l’obertura d’Arxius (COVID-19)

Us proposem que a través d’aquest Fòrum puguem compartir els Plans, protocols, mesures o instruccions; també comentaris i reflexions que de ben segur poden ser útils per al conjunt i la diversitat d’arxius municipals que conformen la Xarxa d’Arxius Municipals.

(aquesta eina ens permet escriure comentaris i penjar-hi documents)

Darrera resposta: Jaume Enric Zamora Escala 08/07/2020 - 08:16

Donació-cessió-compraventa d'imatges

Bon dia,

no és que vulgui plantejar realment un nou tema de debat, és, més aviat, una manera de donar-vos a conèixer el que ens ha succeït a l'Arxiu Municipal de Sant Pere de Ribes. 

Darrera resposta: Jesus Castillo Prado 16/03/2020 - 08:13

FONS I COL·LECCIONS

FONS I COL·LECCIONS

Tots els arxiu de la xarxa disposem de fons documentals i col·leccions que ens han estat donades en un moment o altres de la història de l’arxiu. Les entrades i la manera de classificar-los durant aquests anys no han estat possiblement sempre iguals.

A l’Arxiu de Sant Just per incorporar aquests fons al GIAM i alhora poder contestar l’enquesta de Diputació que agrupa (Fons i col·leccions) -no com la de la Generalitat que separa FONS i COL·LECCIONS- vam crear el codi 300 després del 200 que inclou els Fons públics no municipals.

Darrera resposta: Josep Maria Crosas Malleu 26/01/2017 - 11:44

Propera jubilació de na Clara Parramon

Benvolguts/des

Com segurament recordareu, el document del mes de maig de l'Arxiu Municipal de l'Hospitalet de Llobregat presenta el procés de desnonament d'una família l'any 1913, al barri hospitalenc de la Torrassa. Aquesta vegada, la veritable notícia ha estat la repercusió mediàtica de què ha estat objecte el document, arribant a l'extrem de gaudir d'una plana a l'edició catalana del diari El País. Tot seguit podeu accedir als diversos llocs que se n'han fet ressò (començant pel mateix web de l'Arxiu): 

Darrera resposta: Teresa Cardellach Giménez 25/05/2013 - 16:46

Consulta sobre la classificació de permissos per exercir activitats professionals

Bon dia,

Amb la Cristina Rangel estem classificant diversos expedients dels anys 70 del segle XX.

Alguns dels expedients són sobre la sol·licitud de permisos/autoritzacions per a exercir activitats professionals liberals: professor, metge i paleta.

Us heu trobat expedients d'aquesta temàtica, i com els heu classificat? Per altra part, sabeu el marc legal que ho regulava?

Gràcies,

Cristina i Isaac

Darrera resposta: Isaac Álvarez i Brugada 22/04/2013 - 07:21