II Congrés de Govern Digital

Els arxivers itinerants de l’Oficina de Patrimoni  assistiran al II Congrés de Govern Digital els dies  25 i 26 de gener. Amb el títol "El Repte de la societat digital i la transformació de les AAPP", el Congres  s’estructura en quatre grans eixos: el govern obert, l’administració digital, l’empresa i la gestió intel·ligent del territori.

La participació d’arxivers a les diferents ponències i taules rodones demostra el paper que tenen els arxius dins de l’administració electrònica i el govern digital. A més, el Congrés serà un bon lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències i idees amb altres actors que intervenen en la transformació digital de les administracions.  

El Congrés està co-organitzat per la Generalitat de Catalunya, LocalRet i el Consorci Administració Oberta de Catalunya amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el CCCB, i es celebrarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Carrer de Montealegre 5.

Per més informació del Congrés aneu aquí

1
Etiquetes:
Congrés