Expediente de las operaciones practicadas para el reemplazo del año 1872. Arxiu Municipal de Castellbisbal.

Salut,

Diverses generacions de joves han hagut de prestar el servei militar obligatori. És per recordar-lo i descobrir com es gestionava l’allistament dels mossos durant el període de regnat d’Amadeu I de Savoia que difonem un dels documents de l’Arxiu Municipal de Castellbisbal, i en concret l’expedient per a l’allistament de la lleva de 1872.

Continuant amb un projecte per difondre els fons històrics de l’Arxiu Municipal de Castellbisbal, al butlletí municipal de l’Ajuntament corresponent als mesos de febrer i març de 2013 difonem uns documents del fons municipal de l’Arxiu Municipal. Aquesta publicació bimensual es difon a tots els domicilis de la població.

En aquest número analitzem l’ “Expediente de las operaciones practicadas para el reemplazo del año 1872

Ho podeu consultar a la web de l’Arxiu Municipal:

http://www.castellbisbal.org/default.php?idcanal=3&idcategory=124&idsubcategory=245&idgroup=

i en format PDF:

http://dl.dropbox.com/u/12417097/arxiu/XP_2013_01_doc_2013_01_quintes.pdf

Esperem us sigui interessant.