Quatre entitats del Prat fan donació de documentació a l'Arxiu Municipal

Contribució al coneixement de la història de les associacions de la ciutat

El dimarts 20 de maig, les entitats Amics de l'Art del Prat, Associació Bàsquet PratencCasa de Andalucía i la Coral Lo Llobregat de les Flors van signar uns convenis de cessió o donació de la seva documentació a  l'Ajuntament del Prat. 


Es tracta de documentació de gran valor que aporta informació sobre les mateixes entitats i que ajudarà en un futur a conèixer millor la seva història. Aquesta documentació, dipositada a l'Arxiu municipal, podrà ser consultada pel públic. 

1 comentari

Membre inactiu

Les associacions són importants productors de documentació, a més d'un teixit bàsic tant a pobles com a ciutats, i sovint no tenen ni medis, ni recursos per ocupar-se convenientment de la seva documentació. Felicitats a l'Arxiu Municipal del Prat pel treball fet i per la feina que els espera.