Dia Internacional dels Arxius: Del Record a la Mirada i L'Ot del Paperot

L’Arxiu municipal, conjuntament amb el Museu, en motiu del Dia Internacional dels Arxius, realitza una activitat de descoberta i organització d’arxius fotogràfics familiars: el taller "Del record a la mirada", amb Susanna Muriel i Ricard Martinez. El taller es planteja com una activitat participativa, en el qual les fotografies familiars de cada un dels participants són les protagonistes de l’activitat.

Les dates del taller són: 4 sessions, de 17 a 20 h, al Museu del Monestir. Els dies: divendres 5 de juny, dissabte 6 de juny, dijous 11 de juny i divendres 12 de juny. És un taller gratuït. Inscripcions a: educaciomuseu@santcugat.cat o al telèfon 93 675 99 51. Places limitades.

Més informació a: http://premsa.santcugat.cat/?p=13687

Per altra banda, pel públic infantil, s'organitza pel dia 13 de juny, l'activitat "L’Ot del Paperot i el seu arxiu". L’Ot del Paperot és un ratolí molt eixerit que viu amagat al nostre arxiu, entre capses i papers antics. Mitjançant aquest divertit personatge, podrem conèixer la principal funció d’un arxiu i el seu funcionament i comprendrem la importància de preservar documents de valor per poder explicar després la nostra història. La visita a l’arxiu es complementa amb un taller de creació d’arxius personals.

Places limitades. Cal fer reserva prèvia a: educaciomuseu@santcugat.cat o al 93.589.63.66

Més informació a: http://www.santcugat.cat/activitat/lot-del-paperot-i-el-seu-arxiu