Instal·lacions d'arxiu

Informació sobre les característiques, necessitats i altre aspectes de les instal·lacions d'arxius

Ampliació del dipòsit d'arxiu de l'ajuntament de Castellar del Riu

Acaba de finalitzar l'ampliació del dipòsit d'arxiu de l'ajuntament de Castellar del Riu, remodelació que soluciona els problemes de col·lapse imminent que tenia l’arxiu, i garanteix el seu creixement a mig termini.

L'arxiu municipal al programa "Singulars" de Ràdio Begues

Des de l’any 2010, l’ajuntament de Begues impulsa un projecte de ràdio amb una programació regular. Un d’aquests programes és “Singulars”, una entrevista setmanal a un beguetà o persona relacionada amb el municipi.

El passat dimecres 18 de novembre l’arxivera itinerant responsable de l’arxiu municipal va tenir la oportunitat d’apropar a la ciutadania en què consisteix la feina d’un arxiver itinerant i com és l’arxiu municipal de Begues.

L'ajuntament de Monistrol de Calders estrena nou dipòsit d'arxiu

Durant aquest últim any, a Monistrol de Calders s’han dut a terme obres de reforma de la planta baixa de l’ajuntament. Aquestes obres han previst un nou espai destinat íntegrament a dipòsit d’arxiu. Després de les obres d’adequació de l’espai, a finals d’aquest mes de juny s’ha instal·lat el nou mobiliari consistent en un mòdul fix i quatre armaris compactes.

Enquesta. Esteu fent o teniu previst elaborar un Protocol tècnic per l’obertura de l’Arxiu Municipal, Ordre ministerial(BOE...)?

1- Participem en un Pla conjunt amb tot l’Ajuntament
25% (2 vots)
2- Elaborem un Pla específic de l’Arxiu
38% (3 vots)
3- Esperem rebre un Model de l’Administració superior
38% (3 vots)
4- No tenim previst elaborar cap Protocol
0% (0 vots)
Vots totals: 8