Presentació del llibre electrònic "Matadepera. Patrimoni cultural"

La sala d'actes del Casal de Cultura de Matadepera acollirà el proper dijous dia 5 de juny la presentació del llibre electrònic "Matadepera. Patrimoni cultural". El llibre es pot baixar, de moment, a través de l'iBook Store, ja que ha estat desenvolupat per ohDigital, empresa que edita, dissenya i maqueta llibres electrònics a través del sistema d'Apple. 

"Matadepera. Patrimoni cultural" és un projecte de l'Arxiu Municipal de Matadepera i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, que pren com a base part del catàleg municipal d'elements arquitectònics i arqueològics. Amb la pretensió de trobar noves vies de comunicació i difusió del patrimoni local, el llibre és un compendi de textos elaborats per l'arqueòleg i historiador Xavier Font Segura i l'arxiver municipal, amb una especial atenció a les fotografies. L'aspecte visual és un dels aspectes claus dels llibres electrònics que elaboren des d'ohDigital, empresa responsable del disseny i la maquetació. En total, es tracta de prop de 50 elements catalogats i més de 250 pàgines. 

La publicació, a més del seu caràcter informatiu i del seu baix cost derivat de la reducció de costos pròpia dels medis electrònics, pretén ser una guia útil de localització dels elements patrimonials, a més d'un instrument de periódica actualització.  

1
Temes:
Exposicions

1 comentari

Membre inactiu

Us adjunto enllaç de descàrrega de l'iBook. També es pot descarregar en pdf, però perd característiques com ara les galeries de fotografies:

http://www.ohdigital.cat/matadepera/matadepera.html