Taller participatiu de l'Arxiu de Sant Cugat per ajudar a identificar el patrimoni del municipi

L’Arxiu Municipal posarà en marxa un taller amb l’objectiu de preservar i difondre el patrimoni fotogràfic de Sant Cugat. El taller estarà format per un tècnic de l’Arxiu i ciutadans que vulguin participar-hi de forma altruista.

Els participants al taller es reuniran una vegada per setmana per tal de revisar el fons fotogràfic de l’Arxiu Municipal i identificar elements visuals o personatges del Sant Cugat d’època. D’aquesta manera es busca ampliar el coneixement documental i històric que es pugui tenir sobre una instantània. La revisió es farà sobre el Fons Cabanas, principalment, i també a la resta de col·leccions fotogràfiques de l’Arxiu.

Més informació i inscripcions:

http://www.santcugat.cat/avis/taller-participatiu-per-ajudar-a-identific...

1
Temes:
Exposicions