Donació fons documental Jaume Botey i Vallès - Maria Pilar Massana i Llorens

El 15 de febrer va fer tres anys de la mort de l’escriptor, professor, polític, teòleg i activista Jaume Botey i Vallès. Per retre’l homenatge hem preparat una exposició virtual amb una tria de documents del Fons personal  Jaume Botey i Vallès i Maria Pilar Massana i Llorens

L’exposició abasta documents corresponents a diferents activitats dins de la tasca professional, política i reivindicativa de Jaume Botey i Pilar Massana per oferir un panorama de conjunt. L’exposició és pot veure al portal d’imatges de l’arxiu.

A més s’han elaborat diferents continguts audiovisuals: un petit recorregut pels documents de l’exposició, un tutorial sobre com conèixer el contingut del fons a través de l’Inventari de l’Arxiu i. especialment, dos vídeos en què Pilar Massana ens comenta alguns dels documents de l’exposició.

1
Temes:
Exposicions