L’Arxiu Municipal de Castelldefels presenta l’escape room digital: A la recerca del pergamí perdut

L’Arxiu Municipal de Castelldefels presenta: “A la recerca del pergamí perdut” una nova experiència digital per a la difusió de la història de Castelldefels i una nova manera de conèixer l’Arxiu Municipal.

La podreu trobar a la web de difusió de l’arxiu municipal de castelldefels, clicant a: https://arxiu.castelldefels.org/ca/inicio-cat/

Es tracta d’una activitat interactiva amb l’objectiu de localitzar el pergamí perdut, el document més antic que es conserva a l’Arxiu. La trama transcorre a diferents espais de l’Ajuntament fins arribar a l’arxiu on caldrà  trobar el lloc on està amagat. Aquest joc consisteix en superar tota una sèrie de proves de coneixements, reptes visuals, endevinalles, trenca closques,... per a aconseguir arribar al final i trobar aquest tresor documental de Castelldefels.

A la recerca del pergamí perdut és una activitat lúdica adreçada al món educatiu de la nostra ciutat, però que tothom està convidat a participar-hi i poder demostrar que coneix el Castelldefels d’ahir i d’avui.

I si voleu saber més sobre el pergamí de 1588, podreu passar per l’Arxiu Municipal i recollir un exemplar del llibre que es va editar, on s’explica la seva història i com va arribar fins els nostres dies. Només cal que jugueu i gaudiu d’aquest escape room digital de l’arxiu.