L'Arxiu Municipal de Lliçà de Vall renova el seu apartat dins el web muncipal

L'Ajuntament de Lliçà de Vall ha obert un nou espai sobre l'Arxiu Municipal de Lliçà de Vall al seu web (http://www.llissadevall.cat/arxiu-municipal/presentacio/). L'objectiu principal consisteix en fer difusió de la documentació conservada a l'Arxiu. S'ha intentat que aquest espai sigui útil i visual per a tota la població.

Poc a poc l'estem omplint de continguts. En tot cas, ja podeu consultar la Descripció de cada fons, segons la NODAC, i el corresponent Quadre de Classificació, així com l'apartat destinat a presentació de documents de l'Arxiu, com per exemple del Pergamí de 1413.

Els ciutadans i/o investigadors podran sol·licitar la consulta o reproducció de documents mitjançant els impresos que es troben a l'apartat Consulta de Documents