Recurs de digitalització de la Central de Serveis Tècnics de la XAM per als anys 2024 i 2025

Com us hem anat informant, el Catàleg de Serveis recull els Recursos de suport de la Central de Serveis Tècnics de la Xarxa d’Arxius Municipals, que gestionem des de l’Oficina de Patrimoni Cultural. Durant aquest mes d’octubre es pot realitzar la sol·licitud de digitalització:

-Digitalització de documents: La sol·licitud amb l’excel específic -que us adjuntem- s’ha de presentar a través de la plataforma eacat. La sol·licitud l’ha d’enviar el vostre responsable polític al President de l’Àrea de Cultura, Sr. Jordi Martí Grau. Us recordem que el termini per sol·licitar aquest recurs, és des de l’1 fins al 31 d’octubre. Les condicions s’especifiquen en el Recurs: https://catalegdeserveis-cercador.diba.cat/fitxa?id=23283

Com us vam explicar en la reunió que vam fer el dia 14 de setembre (per Teams, presentació que també us adjuntem), aquest mes d’octubre -si hi esteu interessats- cal que amb la sol·licitud, adjunteu l’excel (amb la planificació dels dos propers anys: 2024 i 2025). El 2024, quan es publiqui el Catàleg de Serveis, caldrà que feu la sol·licitud (amb l’excel) a través del PMT corresponent a l’any 2024.

Per aclarir qüestions d’aquest Recurs de Digitalització, podeu trucar a: Pere Pastallé, pastallesp@diba.cat 

Oficina de Patrimoni Cultural