Actualització dels instruments de descripció de l’Arxiu Municipal de Llinars del Vallès

A partir d’avui, ja són accessibles a la xarxa les actualitzacions dels instruments de descripció de l’Arxiu Municipal de Llinars del Vallès que forma part del programa de manteniment de la Xarxa d'Arxius Municipals (XAM) de l'Oficina de Patrimoni Cultural (OPC) de la Diputació de Barcelona.

Aquests canvis han consistit en l’actualització del quadre de classificació i de l’inventari del Jutjat de Pau, així com la publicació dels instruments de descripció dels fons documentals de:  el Grup de teatre "Till-Tall" , l’Associació de voluntaris llinassencs i la Colla gegantera La Patufa de Llinars del Vallès, a més de la Col·lecció Llinars del Vallès

Disposar dels instruments de descripció és imprescindible per conèixer el contingut dels fons i d'aquesta manera poder-hi accedir i consultar-los. Per al Grup de teatre "Till-Tall" i l’Associació de voluntaris llinassencs s'han elaborat els quadres de classificació i els inventaris respectius. I per a la resta només s’ha necessitat elaborar l’inventari

Per més informació podeu consultar Arxiu Municipal de Llinars del Vallès.