Actualitzem els instruments de descripció de l’arxiu municipal de Marganell

A partir d’avui, ja són disponibles a la xarxa els instruments de descripció actualitzats de l’arxiu municipal de Marganell. Aquests es troben a la Comunitat Virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural (OPC) de la Diputació de Barcelona.

S’han incorporat la descripció dels fons del Jutjat de Pau (1859-...), les entitats “Juventud Recreativa de Marganell” (1914-1960) i “Societat cultural i recreativa de Marganell” (1964-2003), i la Cambra Agrària (1936-1994) . Des de la pàgina principal on apareix el quadre de fons de l’arxiu podeu accedir als quadres de classificació i als inventaris-catàlegs dels diversos fons.

Disposar dels instruments de descripció és imprescindible per conèixer els contingut dels fons i d’aquesta maner poder-hi accedir i consultar-los. L’arxiu municipal de Marganell forma part del Programa de Manteniment de la Xarxa d’Arxius Municipals (XAM) des de 2017.